BACARDÍ CARTA
FUEGO

BACARDÍ Carta Fuego is een robijnrode, kruidige rum met een vurig karakter. Hij wordt gemaakt met rum die minstens één jaar gerijpt is op geblakerde eikenhouten vaten, gefilterd door houtskool en ten slotte gemixt met een geheime blend van kruiden voor een stevige maar tegelijk zachte smaak.

COCKTAILTIJD

FUEGO
SHOT

Deze robijnrode, kruidige rum met een vurig karakter rijpt minstens een jaar in geblakerde eikenhouten vaten en biedt milde aroma’s van kaneel, nootmuskaat, honing en vanille. Deze rum zorgt gegarandeerd voor een pittige nacht.

MET VRIENDEN DELEN

SMAAK

Hoe smaakt BACARDÍ Carta Fuego? Hij heeft een heel apart karakter. Het alcoholpercentage is 40% en de smaak is stevig en zacht, met tropische en kruidige toetsen van kaneel, nootmuskaat, honing en vanille. Met een tikje rokerigheid.

MIX ‘M!

CUBA
LIBRE

De Cuba Libre vat perfect de onafhankelijke spirit van BACARDÍ samen. Mix BACARDÍ Carta Oro rum met cola en limoensap in een cocktailglas. Werk af met een limoenpartje en hef het glas op de vrijheid.

BEKIJK RECEPT

De Original
BACARDÍ MOJITO

Combineer de verfrissende BACARDÍ Carta Blanca witte rum met de verkoelende toets van versgeperst limoensap en munt op ijs. En klaar is jouw Original BACARDÍ Mojito: de perfecte rumcocktail om te genieten van een zonsondergang en andere magische momenten.

BEKIJK RECEPT

CARIÑO

Deze zijdezachte cocktail, winnaar van de BACARDÍ Legacy Cocktail Competition 2018, combineert BACARDÍ Reserva Ocho rum met gele Chartreuse, Griekse yoghurt, vanillesiroop en citroensap.

BEKIJK RECEPT

ONTDEK BACARDÍ

Do what moves you

DO WHAT
MOVES YOU

BACARDÍ gelooft in de kracht van zelfexpressie. De kracht die voortkomt uit je vertrouwen om te zijn wie je écht bent. Deze filosofie noemen we: ‘Do What Moves You’.

BRENG ONS
EEN BEZOEK

We vinden het fijn als mensen langskomen. Je kan ons bezoeken in Casa BACARDÍ in Puerto Rico. Kijk rond, leer meer over rum of kom gewoon relaxen en geniet van onze gastvrijheid.