BACARDÍ CARTA
NEGRA

BACARDÍ Carta Negra is een medium zwarte rum, met passie gemaakt door de Maestros de Ron Bacardí. Zijn rijke, diepe aroma’s komen tot ontwikkeling in fel geblakerde eikenhouten vaten en worden gefilterd door een geheime mix van houtskoolsoorten. Sommigen noemen het zwarte magie.

COCKTAILTIJD

TORMENTA
NEGRA

De Tormenta Negra, Spaans voor ‘Zwarte Storm’, is een variatie op de klassieke cocktail met rum en gemberbier. Met BACARDÍ Carta Negra rum geef je deze cocktail een extra interessante twist. De intrigerende balans tussen kruidigheid en zurigheid maakt van deze rumcocktail een echte ‘original’.

MET VRIENDEN DELEN

SMAAK

Een reis die begint met toetsen van zoet, tropisch fruit, boterige karamel en vanille en eindigt in een rokerige afdronk van zoethout en melasse. Geniet van al zijn nuances.

MIX ‘M!

CUBA
LIBRE

De Cuba Libre vat perfect de onafhankelijke spirit van BACARDÍ samen. Mix BACARDÍ Carta Oro rum met cola en limoensap in een cocktailglas. Werk af met een limoenpartje en hef het glas op de vrijheid.

BEKIJK RECEPT

De Original
BACARDÍ MOJITO

Combineer de verfrissende BACARDÍ Carta Blanca witte rum met de verkoelende toets van versgeperst limoensap en munt op ijs. En klaar is jouw Original BACARDÍ Mojito: de perfecte rumcocktail om te genieten van een zonsondergang en andere magische momenten.

BEKIJK RECEPT

CARIÑO

Deze zijdezachte cocktail, winnaar van de BACARDÍ Legacy Cocktail Competition 2018, combineert BACARDÍ Reserva Ocho rum met gele Chartreuse, Griekse yoghurt, vanillesiroop en citroensap.

BEKIJK RECEPT

ONTDEK BACARDÍ

BACARDÍ LEGACY COCKTAIL
COMPETITION

Wij hebben een passie voor rumcocktails. Daarom organiseren we opnieuw en met trots de BACARDÍ Global Legacy Cocktail Competition. Onze zoektocht naar een drank die de tand des tijds doorstaat en zijn plaats kan innemen naast legendarische dranken zoals de Mojito of Daiquiri.

Do what moves you

DO WHAT
MOVES YOU

BACARDÍ gelooft in de kracht van zelfexpressie. De kracht die voortkomt uit je vertrouwen om te zijn wie je écht bent. Deze filosofie noemen we: ‘Do What Moves You’.