BacardÍ
LIMÓN

BACARDÍ Limón is genoemd naar het Spaanse woord voor citroen. Hij dankt zijn verfrissende smaak aan een mengeling van drie citrusvruchten: citroen, limoen en pompelmoes. En hoe smaakt hij? Naar de zon!

COCKTAILTIJD

BACARDÍ LIMÓN
EN COLA

Een eenvoudige maar heerlijk genietbare drank bereid met BACARDÍ Limón rum.

MET VRIENDEN DELEN

SMAAK

Verfrissende, pittige aroma’s en een stevige, volle citrussmaak op basis van een blend van citroen, limoen en pompelmoes.

MIX ‘M!

CUBA
LIBRE

De Cuba Libre vat perfect de onafhankelijke spirit van BACARDÍ samen. Mix BACARDÍ Carta Oro rum met cola en limoensap in een cocktailglas. Werk af met een limoenpartje en hef het glas op de vrijheid.

BEKIJK RECEPT

DE Original
BACARDÍ MOJITO

Combineer de verfrissende BACARDÍ Carta Blanca witte rum met de verkoelende toets van versgeperst limoensap en munt op ijs. En klaar is jouw Original BACARDÍ Mojito: de perfecte rumcocktail om te genieten van een zonsondergang en andere magische momenten.

BEKIJK RECEPT

CARIÑO

Deze zijdezachte cocktail, winnaar van de BACARDÍ Legacy Cocktail Competition 2018, combineert BACARDÍ Reserva Ocho rum met gele Chartreuse, Griekse yoghurt, vanillesiroop en citroensap.

BEKIJK RECEPT

ONTDEK BACARDÍ

TROTS
EN PASSIE

De geschiedenis van BACARDÍ is al even legendarisch als onze rum. Ontdek het fascinerende verhaal over rum en revolutie en ontmoet de visionaire personages die de iconische Caribische spirit hebben heruitgevonden.

BRENG ONS
EEN BEZOEK

We vinden het fijn als mensen langskomen. Je kan ons bezoeken in Casa BACARDÍ in Puerto Rico. Kijk rond, leer meer over rum of kom gewoon relaxen en geniet van onze gastvrijheid.