BacardÍ
PINEAPPLE

BACARDÍ Pineapple is een unieke combinatie van heerlijk frisse ananas en witte rum. Open een fles en laat je smaakpapillen meevoeren naar tropische oorden zonder je achtertuin te verlaten.

MET VRIENDEN DELEN

SMAAK

Onweerstaanbaar en van nature zoet ananasaroma met een subtiele ananassmaak en een vleugje kokos.

MIX ‘M!

CUBA
LIBRE

De Cuba Libre vat perfect de onafhankelijke spirit van BACARDÍ samen. Mix BACARDÍ Carta Oro rum met cola en limoensap in een cocktailglas. Werk af met een limoenpartje en hef het glas op de vrijheid.

BEKIJK RECEPT

DE Original
BACARDÍ MOJITO

Combineer de verfrissende BACARDÍ Carta Blanca witte rum met de verkoelende toets van versgeperst limoensap en munt op ijs. En klaar is jouw Original BACARDÍ Mojito: de perfecte rumcocktail om te genieten van een zonsondergang en andere magische momenten.

BEKIJK RECEPT

CARIÑO

Deze zijdezachte cocktail, winnaar van de BACARDÍ Legacy Cocktail Competition 2018, combineert BACARDÍ Reserva Ocho rum met gele Chartreuse, Griekse yoghurt, vanillesiroop en citroensap.

BEKIJK RECEPT

ONTDEK BACARDÍ

CASA BACARDÍ
SITGES

Kom langs in ons prachtig Mediterraans huis in Sitges waar onze stichter Don Facundo BACARDÍ Masso is geboren.

TROTS
EN PASSIE

De geschiedenis van BACARDÍ is al even legendarisch als onze rum. Ontdek het fascinerende verhaal over rum en revolutie en ontmoet de visionaire personages die de iconische Caribische spirit hebben heruitgevonden.