BACARDÍ RESERVA
OCHO

BACARDÍ Reserva Ocho werd ontwikkeld in 1862 en is één van de oudste privé rumblendster wereld. Hij bleef zeven generaties lang exclusief voorbehouden aan de familie Bacardí. Gelukkig kan vandaag iedereen van deze goudkleurige fijnproeversrum genieten tijdens bijzondere momenten met vrienden.

COCKTAILTIJD

BACARDÍ OCHO
OLD FASHIONED

De iconische Old Fashioned werd gecreëerd in New York aan het begin van de 20ste eeuw en wordt beschouwd als ‘de allereerste cocktail’. Maar zelfs de grootste klassiekers kunnen nu en dan een opfrisbeurt gebruiken. Maak ‘m nu met BACARDÍ Reserva Ocho rum in plaats van whisky en noem jezelf een visionair.

MET VRIENDEN DELEN

SMAAK

Acht lange jaren: zoveel tijd heeft BACARDÍ Reserva Ocho nodig om te rijpen. Maar het geduld wordt beloond met een opvallend verfijnd aroma met tonen van pruim, abrikoos, nootmuskaat en vanille.

MIX ‘M!

CUBA
LIBRE

De Cuba Libre vat perfect de onafhankelijke spirit van BACARDÍ samen. Mix BACARDÍ Carta Oro rum met cola en limoensap in een cocktailglas. Werk af met een limoenpartje en hef het glas op de vrijheid.

BEKIJK RECEPT

DE Original
BACARDÍ MOJITO

Combineer de verfrissende BACARDÍ Carta Blanca witte rum met de verkoelende toets van versgeperst limoensap en munt op ijs. En klaar is jouw Original BACARDÍ Mojito: de perfecte rumcocktail om te genieten van een zonsondergang en andere magische momenten.

BEKIJK RECEPT

CARIÑO

Deze zijdezachte cocktail, winnaar van de BACARDÍ Legacy Cocktail Competition 2018, combineert BACARDÍ Reserva Ocho rum met gele Chartreuse, Griekse yoghurt, vanillesiroop en citroensap.

BEKIJK RECEPT

ONTDEK BACARDÍ

BACARDÍ LEGACY COCKTAIL
COMPETITION

Wij hebben een passie voor rumcocktails. Daarom organiseren we opnieuw en met trots de BACARDÍ Global Legacy Cocktail Competition. Onze zoektocht naar een drank die de tand des tijds doorstaat en zijn plaats kan innemen naast legendarische dranken zoals de Mojito of Daiquiri.

BRENG ONS
EEN BEZOEK

We vinden het fijn als mensen langskomen. Je kan ons bezoeken in Casa BACARDÍ in Puerto Rico. Kijk rond, leer meer over rum of kom gewoon relaxen en geniet van onze gastvrijheid.