BACARDÍ rum is gemaakt om te mixen. Laat je inspireren door deze klassieke rumcocktail recepten en creëer een drank die elk moment bijzonder maakt.

Mulata Daisy

Voor wie eens zin heeft in wat anders, is deze ongewone maar smaakvolle combinatie van venkel en cacao gecreëerd. Het resultaat is een geraffineerde, innovatieve en perfect gebalanceerde cocktail.

INGREDIËNTEN

BEREIDING

  1. Knijp de limoen uit en giet het sap in een cocktailshaker met de fijne kristalsuiker en roer om de suiker op te lossen. Voeg de venkelzaadjes toe en plet voorzichtig met een stamper (of lepel) om de zaadjes open te breken.
  2. Giet er de crème de cacao en BACARDÍ Carta Blanca rum bij en shake met ijsklontjes totdat de cocktailshaker ijskoud is.
  3. Wrijf met een limoenpartje over de rand van het glas en doop het glas voorzichtig in de donkere cacaopoeder.
  4. Voeg de Galliano® likeur toe in het serveerglas en giet de mix door een fijn zeefje eroverheen.

MIX ‘M!

DE Original
BACARDÍ MOJITO

Combineer BACARDÍ Carta Blanca rum met de verkoelende toets van versgeperst limoensap en munt op ijs. En klaar is jouw Original BACARDÍ Mojito: de perfecte rumcocktail om te genieten van een zonsondergang en andere magische momenten.

BEKIJK RECEPT

CUBA
LIBRE

De Cuba Libre vat perfect de onafhankelijkse spirit van BACARDÍ samen. Mix BACARDÍ Carta Oro rum met cola, limoensap en veel ijs in een cocktailglas. Werk af met een limoenpartje en hef het glas op de vrijheid.

BEKIJK RECEPT

CUATRO
HIGHBALL

Wanneer de dag overvloeit in de nacht, is het tijd om te relaxen en te genieten van de Caribische aroma’s van BACARDÍ Añejo Cuatro rum en ginger ale. Dat is de Cuatro Highball of, zoals wij het noemen, het paradijs in een glas.

BEKIJK RECEPT

ONTDEK BACARDÍ

Do what moves you

DO WHAT
MOVES YOU

BACARDÍ gelooft in de kracht van zelfexpressie. De kracht die voortkomt uit je vertrouwen om te zijn wie je écht bent. Deze filosofie noemen we: ‘Do What Moves You’.

PREMIUM

Til je genot naar een hoger niveau met onze donkere premium rums. Kies BACARDÍ Añejo Cuatro voor elegante cocktails. Of geniet van de rijke nootmuskaat- en toffeetoetsen van BACARDÍ Reserva Ocho.

Uitgelichte rum

Premium
range

Geniet nog intenser van ons assortiment donkere rum. Geniet van de rijke nootmuskaat- en toffeetoetsen van BACARDÍ Reserva Ocho.